OKA FLIGHT SERVICES

Logo OKA FLIGHT SERVICES s.r.o.

ČLÁNKY

Ze života našeho OKA FLIGHT Teamu

Kunčice Air Camp 2022

Letecký spolek Kunčice p/O a OKA FLIGHT Team uspořádal v sobotu 2.7.2022 v Kunčicích pod Ondřejníkem na ploše PETER´S GROUND setkání aviatiků a příznivců létání, Kunčice Air Camp.

Přípravy na Kunčice Air Camp probíhaly týdny před samotnou akcí, zintenzivnily však v pátek, kdy v parnu a za asistence kousavého hmyzu postavil organizační tým stany a připravil zázemí.

V sobotu dopoledne, v den konání Kunčice Air Campu, se počasí umírnilo, dokonce až ochladilo, ale úderem druhé jako by letecký bůh přál našemu záměru a na celé odpoledne vysvitlo příjemné sluníčko. Akce tedy mohla začít.

Na odpolední program dorazilo rekordní množství návštěvníků, kteří se mohli občerstvit, prohlédnout a vyzkoušet si letadla, nebo poslat své ratolesti na oblíbený skákací hrad. Všichni zúčastnění se očividně dobře bavili a odpustili nám i krátký výpadek čepovaného piva. Ti, kdo zůstali do ranních hodin si už tradičně zazpívali trampské písně v doprovodu několika kytar a úžasných houslí.

„Děkuji všem, kdo se na organizaci Kunčice Air Campu – Setkání Leteckého spolku Kunčice podíleli a všem, kdo jej navštívili.  Vytvořili jste skvělou atmosféru. Těším se na další podobnou akci.“ Leoš Liška

Pro členy Leteckého spolku Kunčice p/O možnost zakoupení týmového trička za 220 Kč, pro ostatní cena 250 Kč. Dostupné velikosti jsou S až 2XL. V případě zájmu pište na tel.: 724164564 nebo bulawovab@okafs.cz.

AKCE & KURZY

Červenec 2024
Nebyla nalezena žádná událost!

ANONYMNÍ FORMULÁŘ

PRO HLÁŠENÍ UDÁLOSTÍ

STAŇ SE SOUČÁSTÍ

OKA FLIGHT Teamu

Přejít nahoru